Nyheter för sidan

Hej på er!

Jag tänkte här skriva de senaste nyheterna för sidan och lägga ut aktuella artiklar, videos och länkar som kan vara av intresse.

Blogg samt hemsida

Finns nu en blogg om min existentiella tillvaro där jag bland annat kommer inrikta mig lite i det spirituella och andliga utöver de andra intressena och det jag gör http://nouw.com/ceciliaekman samt min hemsida www.spunk767.com
Kommer bland annat att komma upp mer om kristaller och hur man kan leva som indigobarn gammal sälv med sina förmågor

Tå nya bra videos.

Finns två väldigt bra videos som jag lagt upp på sidan.

Indigo dokumentär. The Indigo Evolution-Full Length Documentary. En bra sammanfattning på vad indigobarn är och vad som definierar dem och hur man kan förhålla sig till dem som förälder eller lärare.


Meditation.
I skolan får barnen med ADHD/ADD meditera, en metod kallad TM. Dessa barn och ungdomar har byt ut medicinerna mot meditation. Fler skolor i USA har börjat ta efter den här idén för det har visat sig vara en bra lösning.

ADHD och minska din förgiftningsrisk.

Detta är sidans senaste uppdateringarna.

En ny huvudrubrik: ADHD, Myt och skeptism kring ADHD.
En ny underrubrik: Tips. Hantera ADHD utan medicinering.

En ny underrubrik under tillsatser i maten: Tips. Tips för minskad förgiftningsrisk.

Mer länkar och spotifylistor.

Länkarna har blivit fler om har nu kategorierna indigobarn, ljusarbete/självutveckling och hälsa. Ett forum för ljusarbete och självutveckling finns här och så finns nu en spotify lista med svensk musik med texter om kärlek och medvetenhet finns här.

Ska också få rekommendera en sida som vänder sig till föräldrar hur man kan uppfostra sina barn att bli ett självständigt, kärleksfullt och lyckligt barn. http://www.uncommon-parenting.com/

Indigobarn på FB

Hej på er!

Jag är nu administratör för gruppen indigobarn på facebook. Det händer inte så mycket där så om någon som är intresserad av indigobarn bli medlem och dela med er av era tankar. Här finns gruppen: http://www.facebook.com/group.php?gid=6454791730&v=app_2373072738#!/group.php?gid=6454791730&v=wall

26/12-10

Det finns nu en undersida som heter "vad att göra!" under fliken indigobarn.

Där finns det en guide med lite tips på vad man kan göra med sin indigokraft.

Indigolista på spotify

En spotify lista med musik med texter som handlar om medmänsklighet, universiell kärlek och om att se samhället i ett nytt perspektiv. Indigo Power

1/12-10

Nu finns en sida under Indigobarn som heter "Kända Indigos". Den sidan handlar om kändisar som är indigos. Sidan handlar också om en psykologisk personlighetsstörning som kan förväxlas med Kända Indigobarn.

2/10-10

Jag hittade på spotify något som handlade om Lightworkers (ljusarbetare) som var mycket intressant. Om man söker på Pete Hawk så hittar man den och den heter då Lightworker I. Det han berättar om finns i boken "The Jeshua channelings" och finns att köpa på adlibris. Hela denna bok är faktiskt väldigt intressant och Pete Hawk läser upp hela boken på Spotify.

Lightworker eller Ljusarbetare är de som vill hjälpa sina medmänniskor och sprider kärlek och glädje ditt de går och de kämpar emot det mörka och dåliga i samhället. Alla indigobarn och kristallbarn är lightworkers men det finns också andra som inte är indigos och kristallbarn som kan vara lightworkers.  

Uppdatering 12/9-10

Sidan har fått en ny flik som heter Kunskap = Frihet. Så snart det går kommer Kunskap = Frihet att vidareutvecklas.

Senaste uppdateringarna

Den senaste uppdateringen av sidan som jag gjort består av att jag har uppdaterat min dagbok och även bytt namn och plats på den. Dagboken heter nu indigo - fördjupning och har fått två nya inlägg om de egenskaper ett indigobarn kan ha. Dessa egenskaper är Stark vilja, egensinnig och handlingskraftig och en djup önskan att hjälpa världen.

Jag har också lagt till en flik under kärlekens makt som heter EQ som behandlar vad detta är för något.

Nu finns också information om emulgeringsmedel under tillsatser i maten - fler farliga ämnen. Sedan finns en film om margarin under samma kategori som handlar om de kemiska ämnen som finns i margarin.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Indigobarn | Svar 18.10.2011 03.02

Ny design och lite fler bilder. Hoppas ni ska fortsätta att trivas här. Vi hörs!

Indigobarn | Svar 27.12.2010 01.26

Ny flik "Vad att göra!" En guide med lite tips på vad man kan göra med sin indigokraft. Finns under Indigobarn, varsågoda att läsa.

Indigobarn | Svar 21.12.2010 01.11

Välkommen att lyssna på min spotify lista "Indigo Power". Länk finns under nyheter.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.06 | 23:14

sjukt creepy allt stämmer in på mig haha förutom det där att hjälpa mänskligheten jag vill helst döda hela mänskligheten :)

...
04.05 | 12:28

Oki 15 av dem stämmer, hur går ja vidare.?

...
18.04 | 11:55

Känner igen mig i allt

...
07.04 | 12:54

Hej Nathalie!
Kontakta mig på instagram Freddie7Schelin, så skall jag ge dig de verktyg du behöver för att ta dig vidare.
Namaste

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS