Vem är jag.

Introduktion.

Jag som skrivit det som finns på den här hemsidan heter Cecilia och som jag skrivit på startsidan är jag ett indigobarn. Född -87. Testet "Är du en indigo?" visar att jag har i dagens läge 16 av de 17 egenskaperna.


Mina erfarenheter och upplevelser i både barndomen och vuxen livet pekar så starkt i den här indigobarn riktningen men det är ganska svårt att beskriva dess sammanhang utan att nästan skriva en hel bok om mig själv. Det är inte lätt för mig att förklara hur dessa egenskaper gestaltar sig, de har liksom följt mig hela mitt liv och varit med och format vem jag är.

Hur jag kom på att jag var ett indigobarn.

Hur jag kom på att jag var ett indigobarn var inget jag bara så där fick för mig. Jag har vetat att jag varit annorlunda innan jag visste vad det jag var kallades och har känt mig annorlunda sedan jag föddes. I ett litet samhälle som jag växte upp i så är det ganska enkelt att kunna konstatera det. Jag upptäckte i tidig ålder att jag hade många av de egenskaper som ett indigobarn har fast då visste jag inte att dessa var relaterade till indigos.

Det är en lång historia om hur de här egenskaperna framträdde när jag var liten men jag kan göra en liten lista på de egenskaper jag hade redan på lågstadiet.

· Söker efter och har behov av djupa varaktiga relationer till vänner och familj

· Har en stark känsla att deras liv har ett bestämt syfte och/eller en djup önskan om att hjälpa mänskligheten

· Dagdrömmare och visionärer

· Stark vilja

· Individualist


·Rastlös, en känsla av att man vill att det ska hända något nytt.

· Kreativ med intresse för musik, konst eller annat kreativt skapande

· Starkt intuitiv

· Har ofta svårigheter med insomnandet och/eller svårt att somna om då de vaknar mitt i natten

· Har fått antydningar från omgivningen eller t o m diagnostiserats med ADHD/ADD

· Har svårt med disciplin och att bli tillrättavisad

· Tycker inte om att följa order och instruktioner

· Vill alltid veta VARFÖR, speciellt när de blir ombedda att göra något

· Benägenhet att isolera sig antingen genom att agera aggressivt eller att bli inåtvända

· En "gammal själ", känner sig äldre än sin fysiska ålder


Kortfattat kan man säga att jag hade en stark tro på rättvisa och att de som var goda skulle få hjälp och beskydd. De auktoriteter som var auktoritära utan en medmänsklig kärlek eller bara var bestämmande för att det skulle vara så, sa jag emot. Jag har alltid ifrågasatt system och regler och fick jag ett svar som inte jag tyckte fyllde ett syfte till reglerna så trotsade jag dem eller störde mig på dem.

Jag tänkte vuxet redan som liten men då hade jag så låg självkänsla så att jag inte insåg storheten i mina tankar. Jag hade en väldigt stark intuitiv förmåga som barn och jag kunde känna omgivningens energier och känna av deras sinnesstämningar och ibland även deras intentioner. Jag kunde dock inte hantera min intuitiva förmåga innan jag kom upp i tonåren. Detta ledde till att jag tog på mig mycket av omgivningens energier, om de var spända var jag de, om de var upprörda blev jag det och om de var glada blev jag det. Tyvärr var min barndom mer fylld av människor med dåliga energier än positiva energier. Ibland elaka människor men också människor som inte förstod mig och mina behov, vilket då ledde till mycket förtvivlan. Inte för än jag blev 15-16 kunde jag kontrollera den här egenskapen helt och fullt.

Jag har sedan jag var barn haft koncentrationssvårigheter men bara när det är något som inte är tillräckligt intressant. För när något fångat mitt intresse kan jag koncentrera mig super bra. Under bardomen hade jag mycket svårt att sova och hade ofta komplicerade drömmar.

De senaste fem åren har jag kunnat förstå mina egenskaper bättre och har förstått att jag är ganska unik. Min största besvikelse var faktiskt att när jag blev vuxen trodde jag att jag skulle träffa fler människor som tänker som jag. Jag trodde att de flesta tänkte mer som jag gjorde men jag blev ganska besviken på mänskligheten när jag upptäckte att de inte gjorde det.

Jag trodde till exempel att de flesta människor hade högre civilkurage, hade en större önskan med sitt liv än att bara göra det som förväntas av dem, att människor mer skulle leva och älska varandra mer villkorslöst och kanske att den genomsnittliga vuxna personen i samhället skulle ha ett högre intellekt.

Jag är dock hoppfull och tror att vi tillsammans på planeten kan vända detta och få ett kärleksfullare samhälle som vi alla trivs i, det är ju för mänsklighetens bästa och varje enskild individs bästa.  För visst vill vi alla leva i en god och ljus värld?

Vem är jag idag förutom ett indigobarn?

Jag är utbildad beteende- och samhällsvetare. Jobbar med ljusarbete i olika former, har varit på Rädda barnen ett tag. För att läsa mer om det psykologiska arbete, min bok "Det sanna ljuset i tillvaro" samt se min konst kolla www.cisscco.wixsite.com/cisscco. Det mesta bottnar i i den existentiella balansen i livet som är en utgångspunkt i mitt arbete tillsammans med min bok.

Mitt arbete utgår från en psykologisk, pedagogisk och själslig/spirituell inriktning. Vill bland annat hjälpa människor att hitta sin egen inre styrka, att hjälpa dem hantera sin omvärld och sina egna upplevelser.

Finns även på youtube "det sanna ljuset i tillvaron", på faceboo under Cecilia Ekman, i grupperna "indigobarn", "ciscis målningar", "existentiell balans i tillvaron"
Copyright © 2010 www.indigobarn.se. Länka om ni delar!

Kontakta mig

Om ni har några frågor eller något annat på hjärtat så får ni gärna höra av er till mig på: info@indigobarn.se

Vägledning

http://tarottv.se/medium/cecilia-med-kod-934

Hej! Mitt namn är Cecilia och jag är ett såkallat indigobarn som sedan jag var barn haft en stark meditativ och intutiv förmåga som tidigt reagerade starkt på sådant som stred mot vår sanna kraft, samt kände av omgivningen väldigt starkt. I mitt arbete är jag duktig på att läsa av din situation och ge dig bra verktyg för att hantera eller förstå hur du ska komma vidare och kan ge dig tecken för framtiden.

Jag är duktig på att ge vägledning och stöd i alla typer av frågor i livet och använder mig av min meditativa intutiva sida för att vägleda samt hitta din fulla potential för att finna din rätta plats.

Jag har sedan 2010 väglett många till att hitta sin plats i tillvaron och bemästra sin indigokraft och spirituella förmåga för att må bra och komma vidare. Att finnas för andra och hitta sin fulla potential är något jag brinner för. Är öppen för de mesta inom det andliga och den spirituella utvecklingen.

Mvh Cecilia

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

HitlaLover88 | Svar 18.12.2016 02.40

Om ni vet vad Darwinism är ni inte en av dessa jönsarna

Rolf | Svar 18.05.2016 03.36

Ärkeängeln Michel nämner år 1998 att de som föds nu är indigobarn. Ungefär 10 år senare anlände kristallbarn. Det är tidens energier som präglar etc

Sandra | Svar 26.04.2016 02.37

Hej hur vet jag om min dotter är ett indigobarn eller inte?. Hon har alltid varit väldigt speciell och blev i höstas diagnostiserad med adhd.

HitlaLover88 18.12.2016 02.39

r u retarded. Sluta plåga din unge med att säga att hon är speciel, säkert bara lite tidig mens men vad vet jag :) <3

Karin | Svar 09.04.2016 02.52

Det är verkligen så skönt att läsa att det inte var fel på mig som barn, & heller inte som vuxen!Jag är ett indigobarn, bara att inse fakta. Men var börjar man?

Indigo/INFJ | Svar 27.03.2015 23.19

Jag har ju alltid vetat, men inte att det hetat, Indigo.. inifrån o ut! Jag är även av personlighetstyp INFJ (Meyers-Briggs test) Någon som förstår?!
VäXjö-1983

Jenny | Svar 05.02.2015 09.07

Tack för all info vi är en hel familj av färgglada människor. Jag har ju alla svar inom mig men det är skönt att bli påmind.

Indigo-mom | Svar 04.02.2015 13.15

Tack för en fantastisk sida! Har en dotter 16,som passar in exakt på beskrivningen. Hon har just fått diagnos ADD/ADHD o nu vill de medicinera. Hjälp! Vad göra?

HitlaLover88 18.12.2016 02.44

Du vet väl att "indigo" betyder hora på arabiska.... Hor mamma

Carola | Svar 10.11.2014 11.43

Tack för du har skapat / gjort denna sidan för det känns som aha-upplevelse tänker mest på min son som är 5 år,känns som det stämmer in på honom o på mig med

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.10 | 22:39

Allt stämmer in, väldigt skrämmande känsla, samtidigt känns det som att komma hem. Många är medvetna dock så räcker det inte, vi måste agera NU. Hör av er på FB

...
18.10 | 21:02

Jag ser att precis ALLT stämmer in på mig. Har diagnosticerats för ADHD också! Skulle verkligen vilja veta om jag är ett Idingobarn! Finns det någon som kan uh

...
18.10 | 08:17

Läs min kommentar till acksåvilsen... detta är räddningen för oss alla... skulle inte säga så om jag inte visste att det var sant ☯🙏💓

...
18.10 | 08:14

Hej min vän!
Kännt likadant som du nyligen...
Började lyssna till Eckhart Tolles klipp och även hans ljudbok på Youtube.
Detta bör kunna hjälpa dig med ☯🙏

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS