Älska dig själv, hur?

Det få har förstått vidden av fullt ut är att det krävs att du älskar dig själv villkorslöst för att kunna älska andra och kunna ge och ta emot villkorslös kärlek till andra. Det är omöjligt att älska andra på ett genuint sätt om du inte tycker om dig själv och det är därför det lider en stor brist på kärlek i samhället idag. Ju mer du älskar dig själv ju mer expanderar den villkorslösa kärleken till andra.

 
Hur många kvinnor finns det inte idag som tycker att de är fula och tjocka fast det inte är något fel på dem överhuvudtaget? Det finns även många män som inte tycker om sig själva men kvinnors yttre komplex är ett väldigt konkret exempel på detta. Det finns många människor idag som inte tycker om sig själva på varken insidan och på utsidan, detta måste få ett slut annars kommer vi aldrig uppnå ett existentiellt balanserat samhälle med existentiellt balanserade invånare.

 

Varenda en av er i samhället är en fantastisk och

bra människa på alla sätt.

 

Du kan aldrig älska dig själv för mycket

om du gör det på ett äkta och villkorslöst sätt.

 
Att älska sig själv innebär att:
-    Acceptera sig själv. Titta på dig själv på din insida och utsida och börja tyck om dig själv för den du är. Det gör ingen om din näsa är krokig, om dina bröst är små i förhållande till andra, om du har små läppar. Det är så som du är, så som du ser ut och som din personlighet är. Tyck om att du ser eller är annorlunda för det är det som gör du till du. Precis som alla andra är du lika mycket värd och förtjänar att bli älskad för den du är. Skäms inte över vem du är och hur du ser ut, för tro mig du är fantastisk precis som du är.

 
-    Respektera sig själv. Behandla inte dig själv illa genom att kränka dig själv eller skada dig själv. Att skada sig själv är inte bara genom fysisk aktion utan det är också genom att kränka sig själv och utsätta sig själv mentalt. Att skada sig själv mentalt är att tänka dåligt om sig själv, att tycka att man inte är värd något bra i sitt liv, att trycka undan sig själv sina känslor,behov eller åsikter, att ursäkta sin existens och låta sig bli utnyttjad eller dåligt behandlad av andra.

 
-    Vara stolt över vem du är. Du är bra som du är. Var stolt över vem du är, känn hur skönt det är att vara sig själv och trivas med det. Det finns ingen annan som kan vara bättre på att vara du än du själv. Tänk hur fantastisk du är och tänk hur duktig du varit i ditt liv som har gått igenom det du gått igenom. Det finns ingen skuld, inga prestationskrav eller måsten. Det du vill göra med ditt liv är det som du ska göra. Det som känns rätt i ditt hjärta. Lyssna till ditt hjärta, till ditt sanna du och gör, känn, var, tänk, tyck precis så som känns rätt för dig.

 
-    Ta hand om sig själv. Vad mår du bra av i ditt liv? Vad får dig att skratta, att känna dig lycklig och fri, harmonisk osv. Det du mår bra av ska du försöka att omge dig med. Varje dag ska du göra sådant som du mår bra!

 

- Utvecklas som person. När du känner att du vet vad du mår bra av så är det bara att fortsätta i det spåret och du kommer naturligt att utvecklas som person. De egenskaper, intressen och personer du tycker om kommer bli en del av dig och när du fokuserar dem i ditt liv så kommer du utvecklas med dem, dina kunskaper fördjupas och flätas samman med den älskvärda person du är.

 

ÄLSKA DIG SJÄLV MER! <3

VAR GENUIN MED DIN KÄRLEKSENERGI SÅ KOMMER

DET GÅ BRA! <3

 

Copyright © 2012 www.indigobarn.se Länka om ni delar!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Hilkka | Svar 01.11.2014 02.09

Tack!
Från kärleken kommer positiv utveckling.
Jag har en fantastisk fin och stark rygg och nacke.
Där med så har jag fin hållning.
Kan detta hjälpa?

ginnyflickan | Svar 22.03.2014 12.14

Åh, gud vilken vacker text! Den här borde fler läsa!
Men hur ska man lära sig älska sina brister? Jättebra text!

Lindsaygrrrl 22.07.2014 02.33

Vi har inga "brister", inte någon av oss. Våra egenheter gör oss underbara. Allt är värt att älska för bara ur kärlek kommer positiv utveckling.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.06 | 23:14

sjukt creepy allt stämmer in på mig haha förutom det där att hjälpa mänskligheten jag vill helst döda hela mänskligheten :)

...
04.05 | 12:28

Oki 15 av dem stämmer, hur går ja vidare.?

...
18.04 | 11:55

Känner igen mig i allt

...
07.04 | 12:54

Hej Nathalie!
Kontakta mig på instagram Freddie7Schelin, så skall jag ge dig de verktyg du behöver för att ta dig vidare.
Namaste

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS