Indigobarns grundpelare

Intro

Indigobarn kan vara väldigt olika och har för avsikt att lära andra vuxna olika saker men man kan säga att det finns några grundpelare som är typiskt för indigos .

Alla dessa 4 grundpelarna i indigobarnens personlighet kan undertryckas av medicinering eller av dålig socialpåverkan.

Rättvise- och kärlekstänkande

Indigobarn vill förmedla villkorslös kärlek, gemenskap, fred, vänskap och rättvisa. Hur de gör det är olika!

Deras intention är att agera osjälviskt utefter rättvisan och kärleken! Detta kan göra att indigos är impulsiv och agerar på ett oförklarligt sätt enligt dem som är utanför det här tänket. Känslostämningar och inställningar som indigos har till olika saker kan verka främmande för andra.

Indigobarn kan därför uppfattas stökiga (dock inte alla, en del vänder sig inåt t.e.x. till sin fantasivärld) för att de blir starkt berörda av de orättvisor och "systemfel" som de möter. Det kan vara svårt att tolka en del indigobarns försök att protestera mot olika dåliga saker därför att många fortfarande är i utveckling och har inte riktigt funnit sin plats där de kan få utlopp på ett konstruktivt sätt, detta gör att de blir väldigt lätt missförstådda.

Indigos vill bland annat bryta ner hat, egoism, förstörelse av naturen, illa behandling av människor och djur, system som bara gynnar en del, stress, normer och regler som inte tjänar ett gott syfte.

Indigos är egentligen väldigt kärleksfulla och vill mer än något annat att vi alla ska vakna upp till en ny värld där villkorslös kärlek, gemenskap, vänskap och förståelse existerar, där vi lever i symbios och harmoni med varandra och med naturen.

Gammal själ

Indigobarn har en gammal själ. De har levt många liv och har mycket kunskap och erfarenhet med sig, det mesta är de inte medvetna om. Därför förstår indigobarn oftast inte storheten i sina tankar som barn om de inte har föräldrar som är medvetna och ger det uppmärksamhet och utrymme.

Som vuxen kan indigos förstå att de tänker annorlunda men det kan fortfarande te sig väldigt abstrakt. Detta beror helt på vad man haft för uppmuntrande och stimulerande relationer i ens liv.

Med tiden kommer nog de flesta indigos förstå att deras tänkande har en djup enkelhet, man vet universella sanningar och man ser saker på ett enkelt men ändå väldigt djupt vis samt utifrån ett naturligt perspektiv.
 
Citat Woody Guthrie förklarar lite hur man kan tänka sig att indigos kunskap är:

"Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple"
"En dåre kan göra saker komplicerade. Det krävs ett geni för att göra saker enkla."

Känsliga/Spirituella

Indigobarn är känsliga i positiv bemärkelse.

Några exempel är: hög empatisk förmåga, känner av andras intentioner och energier, klara och tydliga drömmar, känsliga för dålig mat(med till exempel tillsatser/kemikalier), Clairvoyanta, stark intution, synsk, vill ha en nära relation till djur och natur.

Indigos har inte alla dessa förmågor och nivån är olika för alla. Det finns en närhet till det spirituella men det beror helt på vilka influenser och relationer indigobarnet har.

Indigobarn född mer öppna för detta och har lätt för att öppna kanalen till universum och sitt inre, dock behövs ju alltid att man stimulerar och håller kanalen aktiv.

Kreativa

Indigobarn är kreativa och behöver ofta mycket stimulans som motsvarar deras nivå. Blir det för enkelt eller för tråkigt då blir indigos rastlösa, spralliga, busiga eller bara tillbakadragna och faller in i sin egna lilla fantasivärld.

Indigobarn söker sig till kreativa aktiviteter. Kreativa aktiviteter kan vara många olika saker. Till exempel gillar: måla, skriva, dans, musik, film, foto, teater, experimentera med teknik, smyckes tillverkning, skulptera, programmering, strategi dataspel, matlagning, bygga och konstruera saker etc. Skapa på något sätt i alla fall...

Indigobarn har en rik fantasiförmåga men det beror helt på den sociala miljön hur förmågan kommer till uttryck och om den uppmuntras eller förlöjligas.
Copyright © 2012 www.indigobarn.se. Länka om ni delar!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Laila | Svar 24.01.2017 22.37

Härligt med naturlig förklaring än en diagnos på att man har en hjärn skada. Det här förklarar så mycket om mitt liv o mina barn o mina syskon mm💖

Lindsaygrrrl | Svar 19.07.2014 03.30

Kärlek och Advaita <3

Ewa | Svar 15.07.2014 18.17

Är ett Indigobarn född 1962❤️❤️❤️😄✌️🙏👍😘 We are One ❤️❤️❤️ Namaste

Matte | Svar 10.09.2013 03.49

Vilken chock, kan detta verkligen stämma? Stämmer på pricken. Jag är född 1973 och självfallet intresserad av kontakt med andra.

Tjossan | Svar 01.08.2013 21.56

Letar efter info ang ADD. Vår 21-årige son är definitivt indigo. Kruxet är att han sitter fast, hur hjälpa/förhålla sig är frågan.. Kram till er alla indigos :)

Johan | Svar 16.07.2013 17.41

kan inte göra annat än att hålla med PETER, det stämmer in på mig i allt som är skrivet! vill lära mig mer om mig själv och fördjupa mig i det, hjälp mig!

Christian | Svar 10.06.2013 13.59

Jag tror inte på sånt här men... wow
Vilken tankeställare

Peter | Svar 29.03.2013 19.30

är som att texten är skriven om mig rakt upp och ned... ojojoj....

helen | Svar 05.12.2012 06.59

Vilken igenkänningsfaktor... Jag blir så nyfiken... Kanske jag har hittat hem. Visst stämmer inte allt men det mesta. Vore kul att få kontakt med andra indigo

yahya | Svar 19.04.2012 02.09

woow, really bra grejer lixom.. de känns nice att vara indigo :P fast ändå mycket ångestframkallande samtidigt när folk runtomkring e så dumma i huvudet

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.06 | 23:14

sjukt creepy allt stämmer in på mig haha förutom det där att hjälpa mänskligheten jag vill helst döda hela mänskligheten :)

...
04.05 | 12:28

Oki 15 av dem stämmer, hur går ja vidare.?

...
18.04 | 11:55

Känner igen mig i allt

...
07.04 | 12:54

Hej Nathalie!
Kontakta mig på instagram Freddie7Schelin, så skall jag ge dig de verktyg du behöver för att ta dig vidare.
Namaste

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS