Fågor och svar.

·  Jag har precis upptäck att jag är indigobarn vad ska jag göra nu?

Det finns inget rätt svar på detta. Trots att indigobarn är lika är vi ändå väldigt olika för att vi har alla olika egenskaper och färdigheter som passar till olika ”uppgifter”. Det är därför viktigt att själv som indigobarn söka inom sig själv men också att prova på och känna sig fram i livet. Mer om detta finns att läsa här.


·  Måste jag som indigobarn eller kristallbarn transformera min aura?


Nej om du är född indigobarn eller kristallbarn har du redan en indigo eller kristall aura oavsett när du är född. Däremot sker det just nu på jorden ett spirituellt uppvaknande i många olika avseenden. Många börjar söka alternativ och vill förändra samhället till det bättre. Indigobarn är redan vakna men kommer under det här uppvaknandet få till sig mer kunskap om sig själv och omgivningen. Parallellt med uppvaknandet sker det också en naturlig uppgradering av både vårt DNA och aura detta är bland annat en av orsakerna till varför solens aktivitet ökat på sista tiden, för att skicka ut bra energi till oss vakna själar. Därför behöver man inte lägga pengar på auratransformation för med vårt uppvaknande sker det nu en naturlig uppgradering/transformering utöver vår indigo och kristall aura.

Det man kan göra för att snabba på sin egna utveckling är att meditera och jorda sig. Att både få kontakt med själen, universum och med moder jord är en viktig del i utvecklingen. Detta sker främst genom meditation och att jorda sig men även genom att söka inåt och ta reda på vem man är på djupet.

Det finns alltså ett naturligt sätt att transformera sig som moder jord och universum kan erbjuda vår själ.

Om det är så att det ändå är något som lockar av personliga själ gällande en auratransformation så ska man självklart överväga alternativet men det finns som sagt inget krav för att bli komplett som indigo/kristall att göra detta.

Här är två filmer om det naturliga DNA och aura uppgraderingen som nu sker på jorden. Film 1. Film 2.


·  Jag är medial vad ska jag göra?

Att vara medial och ha förmågor som många har förlorat är en fantastisk gåva. Det kan tyvärr vara så att om man inte vet hur man ska hantera sin förmåga kan förmågan istället bli en plåga och en börda. Som med allt annat så är träning ett viktigt nyckelord samt verktyg. Man behöver helt enkelt träna på sin förmåga och man kan också behöva verktyg eller handledning för att man ska kunna hantera förmåga på bästa sätt. Det är viktigt att prova själv olika idéer och prova sig fram men om man känner att något är ohanterligt så sök upp någon mer som är medial som kan ge dig tips.


·  Jag vill inte medicinera mina barn, vad kan jag göra istället?

Kolla här, här och här på den här sidan.


·  Finns det skolor som är bättre för indigobarn som jag kan låta mina barn gå i?


Beror på vart i landet du bor men i många fall ja. Skolor som inriktar sig på kreativt skapande, livskunskap, EQ, individuell inre utveckling, naturen eller barnens eget berättande, fantasi och värld är några bra teman som man kan kolla om någon skola i närheten arbetar utifrån. Om inte försök att påverka skolorna omkring er att bry er mer om likande inriktningar.


Copyright © 2010 www.indigobarn.se. Länka om ni delar!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Michael R.A Ajlass | Svar 26.03.2019 11.02

Jag är indigo. Jag kan inte stänga sinnet. Det stör mej inte har lärt mej att kontrollera det. Men jag är nyfiken. Varför kan jag inte stänga sinnet?

Emma B | Svar 26.04.2015 19.43

Jag är ett renodlat Indigobarn. Men jag skulle vilja vet HUR Indigos fungerar i kärleksrelationer, passar dem med andra Indigos eller helt andra personer?

Evas dotter 18.07.2016 22.26

Ett indigobarn passar bäst med en annan indigobarn...det tar bara tid att hitta den rätte ibland.

Nemo | Svar 17.12.2014 10.00

Snabb fråga:
Vad fick er att tro på detta?
Vill gärna se era åsikter och anledningar..
(inget kränkande menat här)

ida bush | Svar 02.10.2014 03.01

hej! jag vill tipsa om skolor som är bra för dessa barn! dem heter waldorf skolor och är helt underbara. jag har gått i waldorf i 10 år. kärlek till er<3

Alexiis | Svar 25.04.2013 22.28

Men vänta....måste man ha övernaturliga förmågor?

indigobarn 29.04.2013 04.55

Nej, det kan variera från indigo till indigo.

Maritha | Svar 21.01.2012 19.32

Jag har hört att det finns en skola i Sverige som specialiserat sig på Indigobarn och kristallbarn. Någon som vet vad den heter??

indigobarn 14.02.2012 22.34

gen är bra för indigobarn också.

indigobarn 14.02.2012 22.32

Jag har inte hört talas om det men finns kanske. Waldorfskolorna verkar många tycka om, skolor som har livskunskap, EQ, konstnärliga ämnen & natur i undervisnin

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.06 | 23:14

sjukt creepy allt stämmer in på mig haha förutom det där att hjälpa mänskligheten jag vill helst döda hela mänskligheten :)

...
04.05 | 12:28

Oki 15 av dem stämmer, hur går ja vidare.?

...
18.04 | 11:55

Känner igen mig i allt

...
07.04 | 12:54

Hej Nathalie!
Kontakta mig på instagram Freddie7Schelin, så skall jag ge dig de verktyg du behöver för att ta dig vidare.
Namaste

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS