Kända indigos - Inspiratörer

Inledning

Alla indigos har samma grundegenskaper men kan samtidigt vara väldigt olika. Detta framförallt för att indigos gillar att leva och prova på massa olika saker och projekt. Många indigos är inte dem som söker sig till ett kändisskap utav de orsaker som många andra gör. Om de utav någon anledning blir kända så är det främst för att de gör något de verkligen brinner för till exempel musik skapande men det kan också vara bara för att få kunna sprida ljus och glädje till en större skara. För indigokändisar så kommer pengar och uppmärksamheten längre ner på listan och lusten att göra det de älskar högst, de är ambitiösa för att de brinner för det de håller på med.

Många indigos jobbar mer i det fördolda och väljer mer sällan att vara en offentlig och känd person. Sedan kan det också bero på att indigos sällan vill foga sig i ledet och kan på sikt få problem med att inte längre vilja vara medias huvudpunkt eller inte vill smöra för att få kontakter eller det jobb man vill ha. Det kan på det vis bli konflikter. Samtidigt har det blivit friare idag att välja en alternativ väg som kanske inte ger lika mycket uppmärksamhet men som når ut till en viss typ av publik. Det går att nå ut med sin konst på sitt eget sätt utan att sälja in sig till, till exempel ett stort skivbolag eller bokförlag, många kan om de vill vara mer självständiga i sitt sätt att nå ut med sitt skapande. Blir det tillräkligt populärt hos allmänheten kan människor som har integritet och följer sitt hjärta ändå ibland slå igenom ut till den stora massan.

När det gäller kändisar kan man ju inte riktigt veta om de är indigos eller ej så därför tänker jag säga så här, dessa personer som följer är möjliga indigobarn men grunden bygger på att de är bra förebilder som vill göra gott och följer sitt hjärta.

Michael Jackson

Michael Jackson. Michael var en mycket god människa. Hans hjärta var äkta, det han gjorde var inte bara ett spel för att bli en stor kändis. Han ville sprida kärlek och medmänsklighet till världen. Några låtar som avspeglar detta är till exempel ”We are the world”, ”Heal the world”, ”Black or white”, “Earth song” och “Man in the mirror”. Han ville också protestera mot makteliten och deras sätt att styra världen. Detta budskap fram kommer tydligt i låten ”They don’t  care about us”. 

Michael Jackson har under hela sitt liv osjälviskt engagerat sig för att kunna förbättra förhållandena för barn och för hela mänskligheten. Det är nästan omöjligt att räkna de hundratals miljoner dollar som Michael har donerat till välgörenhet. Han kom till och med, med i Guinnes rekordbok år 2000 som den popstjärna som stöttat flest välgörenhetsorganisationer, 39 stycken. 

Media är maktelitens bärvåg för sina budskap och här har media smutskastat honom under många år med historier som inte är sanna för att sänka hans popularitet och framgång med sitt kärleksarbete. Michaels död beror med största sannolikhet på maktelitens frustration över hans fortsatta framgång trots deras smutskastning i media vilket ledde till hans död.

Astrid Lindgren

Astrid Lindgren. Astrid Lindgren föddes tidigt och skulle kanske inte vara ett indigobarn men man vet aldrig. Hon är en inspirationskälla till oss unga indigos som tittade på alla hennes påhittade karaktärer när vi var små. Hennes påhittade karaktärer har betet sig väldigt likt ett indigobarn, vill gott men är rebellisk och busig av sig. Många av Astrids karaktärer var upproriska, busiga, stökiga men ändå individer med ett stort hjärta fyllt av kärlek och empati. Något intressant är att några av Astrids karaktärer framförallt Pippi Långstrump var ännu mer upprorisk i hennes original texter men för att få publicera sitt material var hon tvungen att ändra och tona ner vissa saker.

Glöm inte heller att Astrids verk är skrivna för många decennium sedan och på den tiden fick man inte vara så utmanande som Pippi var, så busig som Emil och Madicken var eller så trotsig som Lotta på bråkmakargatan var. Om Madicken, Emil, Lotta eller Pippi skulle funnits i verkligheten skulle inte risken då vara stor att de skulle fått diagnosen ADHD? Trots karaktärernas busiga och trotsiga beteende var de ändå väldigt snälla och ville de flesta gott. Kolla in www.astridlingren.se för mer info om Astrids karaktärer.

Thomas Di Leva

Thomas Di Leva. Thomas Di Leva är en godhjärtad människa som sprider kärlek till andra. Hans hjärta är fullt av kärlek, glädje och medmänsklighet. Redan som barn var han annorlunda precis som de flesta indigos och han blev mobbad i skolan. Hans musik handlar om den universella kärleken den så kallade medmänskliga kärleken. Några låtar som avspeglar detta är ”Pride (In the name of love)”, ”Higher than heaven”, ”Miracel of love”, “själens krigare” och ”se”.

Han protesterar också mot hur samhället styrs och dess struktur men på ett annat sätt än Michael. Några låtar som avspeglar hans ifrågasättande mot människor beteende är ”Dansa din djävul” och ”Ingen kan köpa livet”.

Thomas är också en mycket spirituell person och har kontakt med sitt inre. Han sprider ljus och livskunskap. Några citat från Tomas ”Om alla bara vill ha, så får ingen. Men om alla ger, då får alla!”,
”Svensson tror att han inte har något val. Jag vet att val är det enda vi har.”
och ”Man kan döda en man, men man kan inte döda ett budskap. Man kan döda en önskan, men man kan inte döda sanningen.”

Lykke Li

Lykke Li. Lykki Li är en känd indie musiker. Hon beskriver sig själv som ett indigobarn. Att bedöma av olika intervjuer så verkar hon vara ett typiskt indigobarn.  Enligt en intervju så är hon rastlös, kreativ och mycket egen och driftig. Citat från intervjun. 

"Så jag gick emot allt som jag förväntades göra, att göra en skiva snabbt och rida på någon slags väg, säger Lykke Li och fortsätter: - Jag bara sket i allt och drog till Kalifornien istället. Och cyklade."


" - Det bondesamhälle jag växte upp i, i Portugal, har jag i mig. Så någon gång i framtiden vill jag kunna leva självförsörjande och leva i nära samhörighet med naturen."

"Men hon betonar att pengar inte har något värde, att det bara är vad man kan göra för pengarna som är intressant. - Jag är inte materialistisk. Jag hatar att äga saker. Jag hatar saker överhuvudtaget."

"Hon följer sin inre kompass och tror på sin egen inre kraft. - Så här är jag född, en känslig själ. Men samtidigt är jag en krigarsjäl."

Jim Carrey

Jim Carrey. Jim carrey har alltid gillat att ge och göra andra människor glada. Message from Jim Carrey bekräftar detta med hans egna ord http://www.youtube.com/watch?v=kc2NPeIFItQ&feature=related

Han är spirituellt intresserad och medveten. Han är också intresserad av att väcka debatt kring områden som strider mot rättvisa och kärlek. Han pratar om medvetenhet är viktigt i livet bland annat. Ett annat exempel är alla dessa sprutor som barn i USA får ta de första åren i sitt liv som förstör dem istället för gör nytta. I USA får barn 36 stycken olika vacciner mot sjukdomar och detta tycker Jim Carrey inte är rätt och är något av de saker som han vill upplysa andra med. http://www.youtube.com/watch?v=Nrm3qrZkzQw&feature=related

Laleh Pourkarim

Laleh Pourkarim. Laleh är född 1982. Hon är en mysig tjej som gör helt sin grej, det kreativa intresset är det som driver henne och hon gör det precis som hon själv vill ha det. Det ska kännas rätt i hjärtat och hon gör det i sitt tempo. Hon är jordnära och naturlig, lugn och mogen men även djup som person. Hon har en nära relation till djur och natur och tycker att vi ska ifrågasätta våra åsikter och tankar, bli mer medvetna om dem helt enkelt. Citat från hennes hemsida

"Vill jag verka och leva emot naturen, eller för naturen? För vare sig man vill eller inte så medverkar man, antingen bidrar man med nya tankar och funderingar eller så gör man ingeting och att göra ingenting är att bibehålla det system och sätt vi behandlar djur och natur idag.
"

Också från Lalehs hemsida:

"Det är väl det som är huvud problemet med politik att vi fastnar i debatterna generation efter generation och många gånger ärver man sina föräldrars åsikter. Vi människor kan komma fram till vad som helst beroende på vem vi är och hur vi är, var vi är och hur envisa vi är, dvs att om jag växter upp i ett visst samhälle så kommer jag antagligen formas av detta samhälle och ”tycka” saker utifrån det. Man kan tex bli en ”anti” person eller en ”ja” person eller en ”nej” person, hur det än ter sig så är utgångpunkten alltid omgivningen och samhället, man kan nästan säga att att leva är att reagera gentemot samhället. Precis som blommor reagerar på sol eller vatten, så reagerar vi på allt runtomkring. Poängen här är att vi måste komma ihåg att en stor del av oss är vatten och sol, precis som blomman. Dvs att man inser att en stor del av en själv har man fått och inte valt. Därför är våra åsikter och personligheter ombytliga beroende på var och hur vi växer upp, vilka gener vi har och vilka val vi vill göra, vilket vatten man vattnat oss med. Är man medveten om denna prosess (som många av er säkert är) så kanske man blir aningen ödmjukare och börjar tänka lite mer kreativt och ifrågasätter sina reaktioner och åsikter, man börjar undra vilka åsikter som man ärvt, vilka åsikter man fått eller valt och framförallt varför väljer man tro och tänka på ett visst sätt."


David Icke

David Icke. David Icke är en journalist och författare. Han är andligt intresserad och en mycket spirituell person. Dock är det hans krigarsjäl sida som folk känner igen honom mest. Många känner nog igen honom främst som en person som varnat för vaccinet för svininfluensa. Kanske också en person som har och haft en stor påverkan av flödet av informationen om den dolda agendan i samhället de sk. konspirationsteorierna.

Han vill föra den dolda agendan upp till ytan och ge folket sanningen. Detta definitivt inte för att han vill skapa anarki utanför att han precis som Indigobarn vill, vill skapa ett samhälle byggt på en bättre och ljusare grund där det finns plats för kärlek, gemenskap, rättvisa och empati. Hemsida: http://www.davidicke.com/


Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou. Alexandra sprudlar av energi, glädje och kärlek. Hon är energisk, engagerad och kreativ. Hon sprider glädje och engagemang hos människor i henne närhet med sin närvaro och kunskap. 

Alexandra skriver mycket om mångfald och media, demokrati och rättvisefrågor, retorik och ledarskap, jämställdhet och kulturkompetens. Hon är också en förgrundsfigur i den svenska delen av Europarådets Antirasismkampanj "Alla olika alla lika" som i Sverige också gick under arbetsnamnet "Ungdom mot rasism (UMR)". Blogg: www.metrobloggen.se/pascalidou


Charlie Sheen

Charlie Sheen. Charlie Sheen skådespelare och aktiv i sanningsrörelsen. Sanningsrörelsen sysslar bland annat med att avslöja och belysa sanningen bakom 9/11. Han är en förespråkare och har även pratat med Barack Obama om en ny utredning. Charlie har blivit utsatt för sabotage av sitt liv precis som Michael Jackson. Han kämpar för rättvisa och kärlek men blir smutskastad på samma sätt som Michael blev.

Vad som är sant eller inte sant är svårt att säga. Men det är inte svårt om man har pengar att ge Charlies omgivning pengar för att få honom in i trubbel speciellt inte om det ligger lite sanning bakom Charlies dragning till alkohol och droger. Det är då lätt att spä på sanningen eller ljuga i media om vad Charlie gjort. Ledsen att säga men money talks (pengar talar) hos många människor som är framförallt giriga.

Charlie är rolig och populär. Han är rastlös och har koncentrationssvårigheter. Han har skänkt mycket pengar till välgörenhet bland annat till bröstcancerfonden, AIDS och Japanska jordbävningen.


Maja Ivarsson - The sounds

2pac

Felaktig information

På celestins hemsida står det också om kända indigos. Jag vet inte vart de fått den informationen ifrån men jag anser att några de namngett som indigos är helt fel. Många kändisar framförallt de som är kommersiella och bara vill synas i rampljuset är oftast människor som är mitt emot vad indigos är, de har något som kallas narcissistisk personlighetsstörning.

Kända narcissister är bland annat Madonna och Celine Dion.


Copyright © 2010 www.indigobarn.se. Länka om ni delar!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Elli | Svar 08.01.2018 20.19

Jag tror att en Riktig Indigos är även Julian Assange! Smart, sanningssökare, orädd! God helps him!!!!💟

Vickan | Svar 23.03.2017 20.51

Hur i hela fridens namn kan den som skrev denna listan se skillnad på människor som den inte känner? Kändisar fejkar mycket men många är goda. Omöjligt att veta

Vickan | Svar 23.03.2017 20.45

Ok, allt ä bullshit. Ingen ä oförklarligt "speciell". Jag säger inte att de flesta kändisar på listan inte förtjänar att bli kallade godhjärtade för det är de.

Linn | Svar 18.07.2016 22.21

Justin bieber har ett gott hjärta. Han älskar att få människor att må bra. Han pratar mycket om kärlek och gud.

...... | Svar 16.04.2016 20.56

Kesha är nog också det, hon har ett hjärta som alla borde ha, hon bryr sig om djur och människor, etc

Mickis | Svar 27.07.2015 17.49

Hej! jag undrar om Demi Lovato skulle kunna vara ett indigobarn precis som många andra (inklusive jag själv)! och om inte vad tror ni att hon är?

Bo Dundér | Svar 07.06.2015 03.40

Di LEva gav fågelskrämmorna högre status i alla fall.

Linda | Svar 19.09.2014 12.24

Oprah Winfrey?

Niklas | Svar 01.09.2014 01.20

Vissa av dessa personer är föga imponerande och utstrålar mest hat. Tyvärr har du inte full koll på detta.

Indigo barnet | Svar 19.07.2014 03.50

Paolo coelho också <3

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.06 | 23:14

sjukt creepy allt stämmer in på mig haha förutom det där att hjälpa mänskligheten jag vill helst döda hela mänskligheten :)

...
04.05 | 12:28

Oki 15 av dem stämmer, hur går ja vidare.?

...
18.04 | 11:55

Känner igen mig i allt

...
07.04 | 12:54

Hej Nathalie!
Kontakta mig på instagram Freddie7Schelin, så skall jag ge dig de verktyg du behöver för att ta dig vidare.
Namaste

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS